I vackra Norrköping fångas man genast av de magiska vattendrag som rofyllt välkomnar när man anländer till stadens centrum. Med just rogivande vatten i åtanke ska vi titta närmare på vilka Spahotell i Norrköping som får bäst betyg och omdömen enligt vår undersökning.

Låt er inspireras av denna sammanfattade beskrivning av topp Spahotellen i Norrköping.

Vill ni ta del av fler bilder och information, läs vidare här om bästa priser och lediga tider som kan passa er för en njutningsfull upplevelse på Spahotell i Norrköping.

Här följer en beskrivning av de bästa Spahotellen.


The Lamp Hotel & Spa

Med högst betyg baserat på omdömen och recensioner - och även omnämnt som Nordens lyxigaste spa - finner ni det charmiga boutiquehotellet The Lamp Hotel & Spa. Vi väljer att ge er lite extra närmare information om just detta test-vinnande Spahotell som är placerat mitt i centrala Norrköping, endast 50 meter från Drottninggatan, Norrköpings huvudgata.

Runtomkring finner ni mängder av butiker, restauranger och kaféer.

Hotellet har en genuin utstrålning av elegant och sober modern lyx infattat i en ytterst smakfullt renoverad byggnad från 1700-talet. Moderna material och färger blandas med en rustik känsla av sekel som passerat.

Det är ibland små saker som gör det lilla extra såsom i det här fallet till exempel badrummen med golvvärme och lyxiga toalettartiklar från Babor eller Nespresso-maskinen på rummet. Detta likväl som de väl genomtänkta detaljerna du serveras på tallriken i restaurangen som bjuder på asiatiska och svenska fusionsrätter eller i hela övriga hotellet.

Så till det viktiga, spa-avdelningen! The Lamp Spa är hela 1200 kvadratmeter stort och bjuder in till en helt enastående värld för dig som älskar lyx och avkoppling. Det finns så mycket att säga om detta spa, om alla möjligheter och behandlingar som finns att tillgå.

Vi ska nämna endel här såsom att det finns gym, bar, lounge, separat lounge privée - privat VIP-del med inomhus samt utomhusbubbelpool. I poolområdet finner ni två olika pooler. Den stora poolen håller ca. 30 grader och varmpoolen en temperatur av 38 grader. De har naturligtvis en vanlig torrbastu och en ångbastu samt ett speciellt isrum.

Det finns en stor mängd olika behandlingar att tillgå såsom till exempel ansiktsbehandlingar, manikyr, pedikyr, psammo massage, body & face harmony, färgterapi, tropical glow - saltpealing, duo-behandling som ger dig möjlighet att dela en avkopplande spa-upplevelse med någon du tycker om. Det finns ögon behandlingar som Yumilashes och Yumibrows, ja till och med avslappnade gravidmassage och mycket mer därtill!

Ett mycket imponerande, lyxigt och vansinning charmigt Spahotell i Norrköping!


Hotell Nordic

Hotell Nordic ligger endast 5 minuter till fots från Norrköpings centralstation och 10 minuters promenad från stadens centrum. På spa-avdelningen finns bubbelpool, kallpool, bastu, ångbastu och massagestolar samt en pool med jet-stream för de som önskar motionssimma.

I samma byggnad som hotellet finns även en livsmedelsbutik.


Elite Grand Hotel Norrköping

I en grandios byggnad från 1906 ligger detta anrika, 4-stjärniga hotell centralt placerat vid Motala ström, Här finns en mycket vacker festsal med fantastiskt läge vid vattnet samt en gastropub med en stor och populär uteservering.

Hotellet innefattar Spa Relaxcenter i Norrköping som är ett litet men starkt personligt spa med ett rikt utbud av behandlingar. De har fyra behandlingsrum, bastu samt bubbelpoolsrum.


First Hotel Central

Detta är hotellet som har en bastu med utsikt över Motala ström. Här finns även en takterrass med en bubbelpool och utsikt över staden. Stadsvakten som är hotellets egna restaurang är känd för att servera kött av hög kvalitet, lokala produkter och rena, klassiska rätter. Hotellet ligger 10 minuters promenadväg från Norrköpings centralstation.


Scandic Strömmen

Hotellet ligger precis runt hörnet från Norrköpings centralstation och endast 10 minuter med bil från Norrköpings flygplats. Här är man kända för basun och den stora badtunnan på taket med en tillhörande fantastisk utsikt. De har även ett gym och olika bekvämligheter i relaxen till detta.

Scandic Strömmens rum har en färgstark och modern inredning med trägolv.

Restaurangen serverar en hälsosam svensk meny.

Här kan ni boka er på dessa hotell, sök lämpligt datum och bästa pris!

Lycka till med er lyxspa-vistelse i Norrköping!