Festival, sportevenemang eller god mat? Här har vi samlat en rad stora evenemang som genomförs i Norrköping under sommaren.

Oavsett om du vill lyssna på bra musik eller följa spännande tävlingar finns det något för dig i sommar. Nedan kan du läsa mer om intressanta event som tar plats i Norrköping under sommarmånaderna.

Matmilen – 8 juni

Den 8 juni genomförs Matmilen i Norrköping, där sex olika krogar deltar och bjuder på smakprov från sina menyer. Evenemanget genomförs mellan klockan 17 och 22, och du får själv välja i vilken ordning du vill besöka krogarna. De som medverkar är Boca, Puck ‘n’ Roll, Brooklyn Bar, Sushi Nara, Burgers & Bangers och Grekiska Grill & Bar.

Hugo Parkfestival – 27-29 juli

För dig som vill få festivalkänsla och lyssna på bra musik är det definitivt värt att ta ett besök på Hugo Parkfestival. Festivalen genomförs i Götaparken som ligger mitt i centrala Norrköping. Uppträder gör bland andra Benjamin Ingrosso, Hoffmaestro, Miss Li och Hov1. Hugo Parkfestival pågår under tre dagar.

Norrköpings fotbollsfest – 3-6 augusti

Första veckan i augusti anordnas Norrköpings fotbollsfest, som är en internationell ungdomsturnering. Under turneringen finns centrala spelplatser runt om i staden, med eventområden och aktiviteter på flera ställen. Deltar i turneringen gör pojkar och flickor 7-16 år.

Augustifesten – 16-19 augusti

I mitten av augusti är det dags för Augustifesten i Norrköping. Här hittar du såväl marknad som aktivitetet och underhållning för alla åldrar. Augustifesten har fri entré.