Festival, sportevenemang eller konsert? Här har vi samlat en rad stora evenemang som genomförs i Norrköping under sommaren.

Oavsett om du vill lyssna på bra musik eller följa spännande tävlingar finns det något för dig i sommar. Nedan kan du läsa mer om intressanta event som tar plats i Norrköping under sommarmånaderna.

Alphaville – 3 juni

Efter att ha bromsats av pandemi och restriktioner fortsätter nu Alphaville sin turné, som är en hyllning till gruppens debutalbum ‘Forever young’. I början av juni kommer det ikoniska bandet till Norrköping och uppträder i Flygeln.

Grease – 18 juni

Är du sugen på en musikalkväll i dansens och brylkrämens tecken? Den 8 juni är det möjligt – då kan du nämligen se Grease i De Geerhallen. Föreställningen, som bjuder på välkänd musik, håller på i knappt tre timmar och drar igång klockan 19.00.

Ulf Lundell – 27 juli

Under sommaren 2022 ger sig den folkkäre artisten ut på turné, och i slutet av juli har turen kommit till Norrköping. Ulf Lundells spelning kan du ta del av i Götaparken den 27 juli, då han uppträder i anslutning till Hugo Parkfestival.

Hugo Parkfestival – 28-30 juli

För dig som vill få festivalkänsla och lyssna på bra musik är det definitivt värt att ta ett besök på Hugo Parkfestival. Festivalen genomförs i Götaparken som ligger mitt i centrala Norrköping. Uppträder gör bland andra Zara Larsson, Otto Knows, Victor Leksell och Newkid. Hugo Parkfestival pågår under tre dagar.

Friidrotts-SM – 5-7 augusti

Om du vill uppleva något annat än musik, dans och festival finns chansen i sommar – i början av augusti anordnas nämligen friidrotts-SM på Norrköpings Friidrottsarena. Här kan du ta del av spännande tävlingar och se alla vinnare live.

Tommy Körberg och Bohuslän Big Band – 1 september

Det var 35 år sedan som Tommy Körberg och Bohuslän Big Band samarbetade senast, men nu är det dags igen! Under föreställningen bjuds publiken på både moderna och klassiska låtar. Showen sker i Flygeln och går av stapeln den 1 september klockan 19.30.