Bor du i Norrköping och är sugen på att åka på semester? Från flygplatsen i Norrköping finns en rad direktflyg att välja mellan – se hur du bokar din nästa resa här.

Bara några kilometer utanför centrala Norrköping hittar du Norrköpings flygplats – som också marknadsförs som Norrköping Airport. Från flygplatsen erbjuds både nationella och internationella rutter, vilket gör att det finns flera bra alternativ att välja på för dig som är ressugen.

Om du ska resa från flygplatsen i Norrköping och är intresserad av att flyga med ett direkt reguljärflyg finns det i dagsläget två olika destinationer att välja mellan – Visby på Gotland och Antalya i Turkiet. Genom att följa länken nedan kommer du direkt till directflights.com, där du kan se alla resealternativ som exempelvis vilka flygbolag du kan resa med och hur lång tid respektive rutt tar.

Se alla direktflyg från Norrköping

Satsa på bekvämlighet – välj charter

Reguljära flyg i all ära, men vill du resa bekvämt är det charter som gäller. Från flygplatsen i Norrköping kan du resa till en rad populära charterdestinationer i bland annat Spanien, Turkiet och Grekland. Researrangörer är såväl Ving som TUI. På ctravel.com kan du se hela charterutbudet och enkelt boka din nästa resa från Norrköping.

Hitta din nästa charterresa från Norrköping