Torsdag
8
Februari 2018
De Geerhallen Norrköping

601728 MAESTRO JUROWSKI

Introduktion 18.30
Dirigent Michail Jurowski
Solist Pelin Lius, oboe

MUSORGSKIJ En natt på Blåkulla
R STRAUSS Oboekonsert D-dur
PROKOFJEV Symfoni nr 4
Musorgskijs bjuder i sin En natt på Blåkulla på rena skräckstämningen, vi får följa häxorna på sin väg till Blåkulla och uppleva de fasansfulla, nattliga orgier som utspelas, men skräcken är från 1860-talet, så ingen behöver titta under sängen när det är dags för läggdags. När morgonen gryr hör vi sockenkyrkans trygga klockor och allt lägger sig till ro.
Efter denna våldsamma utflykt i fantasins värld kan det kännas skönt att lugna ner sig med Richard Strauss ålderdomsverk, Oboekonserten, med sitt höstliga vemod. Orkesterns egen Pelin Lius är solist.
Dirigenten Michail Jurowski hör till såväl publikens som orkesterns favoriter, och eftersom han är en av de främsta kännarna av rysk musik världen kan visa upp är vi stolta över att få spela Prokofjevs fjärde symfoni med honom.
Handikapplats bokas hos Turistbyrån på tel. 011-155100 eller på Ticketmasters Call Center på tel. 077-1707070

Biljetter & tider

Torsdag 8 Februari 2018 19:00 Boka hos Ticketmaster
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(De Geerhallen). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. 601728 MAESTRO JUROWSKI, De Geerhallen

POPULÄRT I Norrköping JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Norrköping.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Norrköping. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Januari