• Evenemang idag
  • Evenemang idag
Lördag
5
Maj 2018
Mässhallen, Norrköping Norrköping

SM i Hembryggd Öl

Norrköpings Hembryggarförening har i år fått den stora äran att arrangera SM i Hembryggd öl, en uppgift vi kommer ta oss an med stor omsorg och högt engagemang. I den här tråden kommer vi att publicera viktig information på väg mot SM.

För att slippa onödigt raljerande om frågor som det redan finns självklara svar på så ber vi er att, om ni inte redan är bekanta med dem, ta en kik på reglerna (http://shbf.se/index.php/artikelarkiv/39-evenemang/252-sm-regler.html) som gäller för att ställa upp i SM.

Undrar ni hur själva SM brukar gå till så finns det info att läsa om det här (http://shbf.se/evenemang/sm-i-hembryggdoel)

Vi söker även efter volontärer som kan tänka sig att ställa upp med att arbeta på SM, är man sugen på att ställa upp som volontär så skickar man ett mail till funktionarsm2018@gmail.com

Vi kommer att fylla på med mer information allt eftersom, men redan nu publicerar vi lite viktiga datum som redan är spikade och det är datumen för domartävlingen.


Anmälan domartävlingen: 1-31:a mars,
Inlämning ute i landet 2-3:e april,
Inlämning humlegården: 8-9:e april

Hoppas att vi ses i Norrköping i vår, mer info kommer att komma allt eftersom. Välkomna!

I siffror

231 st

ska gå på detta evenemang (källa: Facebook)

312 st

har besökt evenemanget på Norrköping.com
Boenden närmast Mässhallen, Norrköping natten mellan 23 och 24 Juli.
I samarbete med Booking.com. Visa fler alternativ
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Mässhallen, Norrköping). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. SM i Hembryggd Öl, Mässhallen, Norrköping

POPULÄRT I Norrköping JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Norrköping.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Norrköping. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Juli