• Evenemang idag
Lördag
17
Mars 2018
Klätterhallen i Norrköping Ab Norrköping

Bouldertävling

Årets första bouldertävling är inte långt borta, denna gång med ett tema som är är nästan lika roligt som problemen (och lite barnsligare)! Du gissade det, BARNPROGRAM!

Klä ut dig till kalle Anka, Björne eller en Teletubbie, eller varför inte en riktig klätterapa som Rafiki? Möjligheterna är många och vi hoppas att så många som möjligt klär ut sig på något sätt (även om det inte är ett krav).

Formatet kommer att skilja sig från föregående tävlingar där vi bara har räknat antal avklarade problem. Denna gång är det istället dina 10 svåraste problem som räknas. Vi kommer som vanligt att bygga 40-50 problem, dessa kommer att vara graderade och ge 1-6 poäng beroende på svårighetsgrad. Vi tror och hoppas att ni kommer att uppskatta denna förändring!

Tävlingstid 15-18
insläpp:14.00
Pris:130kr.

I siffror

18 st

ska gå på detta evenemang (källa: Facebook)

105 st

har besökt evenemanget på Norrköping.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Klätterhallen i Norrköping Ab). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Bouldertävling, Klätterhallen i Norrköping Ab

POPULÄRT I Norrköping JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Norrköping.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Norrköping. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Maj