• Evenemang idag
Fredag
23
Mars 2018
Cnema Norrköping

Kalla Kårar

THE STRANGERS: PREY AT NIGHT
En familj ute på road trip får en farlig och oväntad vändning när de anländer till en avlägsen campingplats för att hälsa på några släktingar, men när de väl kommer fram så är det mystiskt tomt och öde. När natten kommer så dyker tre maskerade psykopater upp och testar familjen som får kämpa för sitt liv om de ska överleva. Uppföljare och inspirerad av rysarsuccén från 2008 THE STRANGERS.


Speltid: 1 timme 30 minuter
År: 2018
Språk: Engelska
Textning: Svenska
Åldersgräns: Från 15 år
Regissör: Johannes Roberts
Genre: Skräck
Skådespelare: Christina Hendricks, Bailee Madiso, Martin Henderson, Lewis Pullman, Emma Bellomy,Lea Enslin, Preston Sadleir mfl

KALLA KÅRAR PÅ CNEMA
Under ett några mörka kvällar visas den bästa sortens skräckfilm i dunkla biosalonger mitt i Norrköpings gamla industrilandskap. När skymningsmörkret har lagt sig vaknar vålnaderna till liv för att ge dig en oförglömlig och fasansfull kväll utöver det vanliga.

I siffror

91 st

har besökt evenemanget på Norrköping.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Cnema). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Kalla Kårar, Cnema

POPULÄRT I Norrköping JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Norrköping.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Norrköping. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Maj