• Evenemang idag
Torsdag
22
Mars 2018
Saliga Munken Norrköping

Sibille Attar

?? LIVE: SIBILLE ATTAR

?? 22 MARS

?? SALIGA MUNKEN

?? FRI ENTRÉ

Klubb Republik och Saliga Munken presenterar stolt Sibille Attar!

Efter fem års väntan är Sibille Attar äntligen tillbaka med ny musik! Hon har precis släppt nya singeln Run och den 27 april anländer den nya EP:n Paloma’s Hand via PNKSLM Recordings, 6 spår av magiskt tilldragande popmusik där mörker o ljus möts, likväl som uppföljaren till hennes hyllade debutalbum Sleepyhead.

Hon solodebuterade 2012 med EP:n The Flower’s Bed efter ett par aktiva år i svensk musikscen och blev snabbt en av Sveriges mest omtalade artister. Uppföljaren, debutalbumet Sleepyhead på Stranded Rekords, anlände i februari 2013 och hyllningarna lät inte vänta på sig, Grammis- och P3 guld-nomineringar likväl som en unisont lyrisk svensk kritikerkår och uppmärksamhet från internationella publikationer som Pitchfork, Stereogum och Noisey.

Efter ett år av ihärdigt turnerande drog sig Sibille Attar tillbaka från rampljuset, och har endast synts i enstaka samarbeten – fram tills nu.

Paloma’s Hand är resultatet av en längre period av ifrågasättande, en samling spår som kom till efter tapp av självförtroende och allmän disillusion av existensen som musikskapare, men ändå en tydlig fortsättning på det hon startade med Sleepyhead. Mörkt och poppigt om vartannat och skriven och producerad av Sibille själv (med Petter Granberg som medproducent på ett spår) är Paloma’s Hand ett ytterligare bevis på att Sibille Attar är bland det mest intressanta musiksverige har att erbjuda.

Sagt om nya singeln:
https://www.thelineofbestfit.com/new-music/discovery/sibille-attar-run

http://www.brooklynvegan.com/kero-kero-bonito-sibille-attar-go-kart-mozart-insecure-men-bend-sinister-olden-yolk/

http://hymn.se/2018/02/23/sibille-attars-run-fangar-kanslan-av-total-klaustrofobi/

http://popmani.se/sibille-attar-a%CC%88r-tillbaka-med-ny-singel/

Sibille Attar på Spotify:
https://open.spotify.com/artist/4hCWXPfrkKQKDVVbRUmkTq


Vi ses den 22 mars!

~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~

Vi vill tacka Sensus Studieförbund, Kulturrådet, Norrköpings Kommun och Saliga Munken som gör det möjligt att kunna genomföra dessa konserter.

~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~

Tillgänglighet:
Parkeringsplatser finns i närheten av Saliga Munken.
Det går att ta sig in i lokalen med rullstol, be någon säga till i baren eller DJ-båset så visar vi vilken väg ni kan ta in!

I siffror

56 st

ska gå på detta evenemang (källa: Facebook)

91 st

har besökt evenemanget på Norrköping.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Saliga Munken). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Sibille Attar, Saliga Munken

POPULÄRT I Norrköping JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Norrköping.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Norrköping. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Maj