• Evenemang idag
Måndag
26
Mars 2018
Café Vetekornet, Norrköping, Östergötland County Norrköping

Nana Rashid & Petter Rylén

Hej vänner. Jag och Nana spelar en konsert i Norrköping den 26:e mars, på Café Vetekornet. Det var länge sedan jag spelade en konsert här hemma, och vi ser väldigt mycket fram emot att få dela med oss av den musik vi har arbetat på den senaste tiden. Hoppas vi kan få se några av er där.

Här kan ni läsa lite om oss:

“Vad är nu det här? Är det verkligen möjligt att det finns en så stor oupptäckt talang inom jazzen?” - jazznyt.blogspot.se

Nana Rashid (DK) och Petter Rylén (SE) ser det som sin främsta uppgift att utforska de allra djupaste lagren av musiken, de som får oss att känna samhörighet som människor. De beskriver musiken som en form av “alltomfattande empati, som vi vi alla har inom oss”

Med en medryckande oförutsägbarhet skapar de tillsammans musikaliska berättelser som alla kan förstå. Nana Rashid sjunger med en varm och djup stämma i tätt samspel med Petter Ryléns förtrollande pianospel. Det är med en rå uppriktighet som publiken blir bjudna på en resa genom musikaliska landskap. Här får du uppleva sårbarheten i musiken helt nära inpå.

“Det är sällan jag blivit så komplett satt på sidlinjen som under den här konserten(..). Det var rätt och slätt en konsert från en annan värld! Och tillsammans med pianisten Petter Rylén, gjorde de stunden till festivalens absoluta höjdpunkt för den här skribenten” - Salt-peanuts.eu

Länk till Nanas debut-ep “Sorrow in Sunlight”: https://youtu.be/Gp-WEX_Q2pk

Det är fri entré, och caféet kommer vara öppet för fika-försäljning.

/Petter Rylén och Nana Rashid

I siffror

12 st

ska gå på detta evenemang (källa: Facebook)

80 st

har besökt evenemanget på Norrköping.com

POPULÄRT I Norrköping JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Norrköping.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Norrköping. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Juni