Måndag
12
November 2018
De Geerhallen Norrköping

Svenska legender - Körberg och Wadenius

Obs! Konserten är flyttad från den 20/5 till den 12/11 p.g.a familjeomständigheter. Biljett till den 20/5 gäller på konserten den 12/11.
Två legender på en scen. En magisk kväll i Norrköping.
Tommy Körberg och Jojje Wadenius har känt varandra i 50 år och har haft flera musikaliska möten tillsammans. Samarbetet började i ”Made in Sweden” och var startskottet på en livslång vänskap med musiken som ett starkt band mellan dessa legender.
Tommy Körberg har genom sin karriär samarbetat med bl.a. Benny Andersson och Björn Ulvaeus där han spelade i deras succémusikal ”Chess”. Tommy har vunnit Melodifestivalen, sjungit Bo Nilsson och Jacques Brel, etc. Tommy har även spelat in massor med album och sjungit tillsammans med hela Sveriges artistelit.
Jojje Wadenius har under sin karriär samarbetet med bl.a. Cornelis Vressvijk, Pugh Rogefeldt, Helen Sjöholm, Simon and Garfunkel, Blood sweet and tears, Kent och många många fler. Jojje har även varit med i husbandet ”Saturday night live band”.
Under en kväll kommer ni få lyssna och njuta av låtar från hela deras karriär tillsammans med band, stråkkvarett och blåssektion.
Varmt välkomna till en kväll med musiken i fokus!
Längd: Ca 1,5 h (utan paus)
Handikapplats bokas genom Turistcenter på 011-155100.

Biljetter & tider

Måndag 12 November 2018 19:00 Boka hos Ticketmaster
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(De Geerhallen). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Svenska legender - Körberg och Wadenius, De Geerhallen

POPULÄRT I Norrköping JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Norrköping.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Norrköping. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

September