• Evenemang idag
Lördag
28
April 2018
Teater Bråddgatan 34 Norrköping

Veeras kontor

Clownen Veera har fått jobb! Hon har ett alldeles eget kontor. Där ska hon jobba, på riktigt som alla vuxna. Men som på alla kontor händer det mycket oväntade saker................
Kontorsarbetet är inte alltid så lättn men genom Veeras påhittighet räddar hon de flesta situationer. Hon trollar, trixar, kontorsstolen snurrar, klockan tickar, telefonen ringer - hur ska hon hinna med allt?
Veeras kontor är en föreställning som med mim, akrobatik, musik och humor funderar över livet och vardagen. Lämplig för de mindre barnen och familjer.
Information om arrangemanget:
Ett samarbete mellan Riksteaterföreningen KariN och Finskt förvaltningsområde. Spelas på svenska, finska eller svenska med finska som inslag.

Producent: Uusi Teatteri

Boka på Tickster
I siffror

62 st

har besökt evenemanget på Norrköping.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Teater Bråddgatan 34). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Veeras kontor, Teater Bråddgatan 34

POPULÄRT I Norrköping JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Norrköping.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Norrköping. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Juli