• Evenemang idag
Lördag
22
September 2018
Hedvigs Kyrka Norrköping

Sångfest med Sundsvalls kammakör

Välkommen till en sångfest med Sundsvalls kammarkör!
Sundsvalls kammarkör har 45 medlemmar bestående av såväl musiker och musiklärare som andra professioner. I fjol firade kören 50-årsjubileum och gav bland annat en konsert i London och en jubileumskonsert i Tonhallen i Sundsvall. Kören har en bred repertoar med allt i från körshow till kyrkokonserter på programmet. Med sina mer än 150 separata program för televisionen, innehållande allt i från meditativa konserter till allsångskonserter, har kammarkören blivit något av en tv-kör.

Förutom radio- och tv-program ger Sundsvalls kammarkör även åtskilliga livekonserter; inte minst i hemstaden Sundsvall. Kören turnerar flitigt såväl över hela Sverige som utomlands. När kören deltog i Sveriges största körfestival, Lund Choral Festival, gjorde de succé. Under åren har Sundsvalls kammarkör gett konserter i välkända konsertlokaler som Peterskyrkan i Rom, Notre Dame i Paris, Operahuset i Sydney och de stora katedralerna i Wien och Budapest. De har även gjort uppmärksammande konsertturnéer både på amerikanska västkusten, i Kanada och nyligen på Malta.
Sundsvalls kammarkör leds av dirigent Kjell Lönnå som har arbetat med körsång i över 60 år. Kjell Lönnå är Hedersambassadör för staden Sundsvall och har under flera år varit förbundsdirigent för Sveriges Körförbund. Lönnå förekommer ofta som både föreläsare och gästdirigent över Sveriges och har erhållit flera fina utmärkelser så som både Hylandpriset och Årets tv-personlighet.
Han har även fått ta emot guldmedalj av vår konung Carl XVI Gustaf. Varmt välkommen till en sångfest till förmån för Läkarmissionens viktiga arbete!

Biljetter & tider

Lördag 22 September 2018 17:00 Boka hos Ticketmaster
Mer nöjen på Hedvigs Kyrka
Måndag 17 December 2018
I siffror

75 st

har besökt evenemanget på Norrköping.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Hedvigs Kyrka). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Sångfest med Sundsvalls kammakör, Hedvigs Kyrka

POPULÄRT I Norrköping JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Norrköping.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Norrköping. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

September