Hotell Hörnan

Hörngatan 1 • Norrköping

Med endast knappa 100 meter till shoppingcentrum är Hotell Hörnan Norrköpings absolut centralaste hotell. Det ger dig närhet till allt centrum har att erbjuda: restauranger, caféer, nöjen och sevärdheter. Nära ligger också sköna Motala ström, där fiske är möjligt. Hotellet är som det låter, beläget på hörnet av en byggnad. På bottenvåningen ligger deras alldeles egna restaurang 'Highlander Inn', en genuin skotsk pub som serverar högklassig mat. På menyn erbjuds vilt, fisk och svensk husmanskost, lagat på fina råvaror. Man har också ett stort utbud av öl och framförallt whiskeysorter. I restaurangen finns också ett casino med flera Jack Vegas-maskiner för gäster att roa sig med.

Hotellet renoverades under 2012, så rummen är fräscha med ljusa väggar och trägolv. På rummen hittar du faciliteter så som fåtölj, platt-TV och fri wi-fi. I vissa rum finns även kylskåp och ett mindre pentry. Totalt finns det 13 hotellrum, indelade i enkel- och dubbelrum. Vissa har privat badrum med dusch medan andra har WC/dusch i korridoren.

Frukostbuffé serveras i restaurangen varje morgon fram till 10.00. Njut av äggröra, bacon, nybakat bröd och mycket mer. Frukosten ingår inte i rumspriset utan måste läggas till vid bokning för 75:-/person.

Tillgängliga rum på Hotell Hörnan

Incheckning

Utcheckning

 

I samarbete med Hotell Hörnans olika rumstyper

Onsdag 15 Februari t.o.m Torsdag 16 Februari - Pris inkluderar moms.

Inga tillgängliga rum för valda datum.

Prova välj ett annat datum och försök igen.

Fler hotell i Norrköping