5-31
Dec-Jan 2015
Upplev Norrköping Norrköping

Light Festival

Under de mörkaste vintermånaderna december och januari behöver vi något som lyser upp tillvaron. Något som ger värme, skapar attraktivitet, trygghet och bygger stolthet. Som en pulsåder rinner Motala ström genom Norrköping. Strömmen i kombination med ljusinstallationer och olika kringevenemang är vad vi kallar Norrköping Light Festival. I vinter kommer Norrköping lysa upp som aldrig förr!

Festivalen sker i samarbete med den mycket framgångsrika Amsterdam Light Festival och kommer att pågå mellan den 5 december 2015 till 31 januari 2016 och består bland annat av åtta spektakulära konstverk från olika konstnärer runt om i världen.

Konstverken kommer att lysa mellan 16.00 och 22.00 varje dag.

Aktiviteter kommer att släppas efterhand så håll utkik!
http://www.norrkopinglightfestival.se/

Missa inte premiärpromenaden den 5/12 klockan 16.00 på Grytstorget! Mer info: https://www.facebook.com/events/412915445573608/

I siffror

2685 st

ska gå på detta evenemang (källa: Facebook)

1731 st

har besökt evenemanget på Norrköping.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Upplev Norrköping). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Light Festival, Upplev Norrköping

POPULÄRT I Norrköping JUST NU:

Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Norrköping.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Norrköping. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster

Sortera efter

 

Maj