17-21
Aug 2016
Upplev Norrköping Norrköping

Augustifesten

Jobbet med att få en Augustifest för alla ligger oss varmt om hjärtat och inför varje år ser vi över om vi har lyckats att få en stor bredd i utbudet. Vi vill så klart att så många som möjligt ska hitta något som lockar just dig! Tivoli för den som gillar fart och fläkt. Kända artister på RIX FM Festival. Färgsprakande fyrverkerier till härlig musik. Marknadens stora utbud där alla kan hitta något man gillar. Familjedagen i Vasaparken med underhållning och aktiviteter för barnfamiljer. PRO i Parken för den mogna publiken – och så himla mycket mer!

Vad tycker du, är det något du saknar på Augustifesten – vi är öppna för idéer och förslag. Du hittar oss på marknadsgatan under Augustifesten, vid Gamla Torget där du enkelt kan lämna dina förslag och prata med oss en stund.

LADDA NER APPEN!

Vi hälsar er alla välkomna! Hoppas vi ses!

Arrangör: Upplev Norrköping

I siffror

270 st

ska gå på detta evenemang (källa: Facebook)

1136 st

har besökt evenemanget på Norrköping.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Upplev Norrköping). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Augustifesten, Upplev Norrköping

POPULÄRT I Norrköping JUST NU:

Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Norrköping.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Norrköping. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster

Sortera efter

 

Maj