Fredag
1
Juli 2016
Knäppingsborg Norrköping

Söderkåkar

Söderkåkar i Knäppingsborg har premiär fredagen den 1 juli. Övriga speldagar är den 2, 3, 4, och 7, 8, 10, 11 samt 14, 15, 16 juli. Vardagar 19.00. Lördag och söndag 17.00.

Biljetterna släpps den 1 juni och finns att köpa hos Antikvariatet på Knäppingborgsgatan 7. Öppettider: Vardagar 11-18, Lördagar 11-15, Söndagar stängt. Tfn: 011-13 00 77. Biljetter går även att köpa på plats i Knäppingsborg föreställningsdagar en timma innan föreställning.

I år är Kalbokultur tillbaka i Knäppingsborg med folklustspelet ”Söderkåkar” av Gideon Wahlberg. Handlingen utspelar sig i början av 1930-talet på en gård på Söder i Stockholm och handlar om två bröder som ärvt gården och som mest är osams. I det ena huset bor Johan som är knegat sig upp till murarmästare och hans hustru Hanna samt sonen Albin, som snart ska ta sin ingenjörsexamen. I det andra huset bor Erik som driver en kortvaruhandel med ringa framgång och hans fisförnäma hustru Aurore samt hennes systerdotter Maj-Britt. Hos Erik finner man också pigan Malin som har stora kärleksbekymmer med polisen och brevbäraren, som hon blidkar med snaps och smörgåsar.

I siffror

20 st

ska gå på detta evenemang (källa: Facebook)

1371 st

har besökt evenemanget på Norrköping.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Knäppingsborg). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Söderkåkar , Knäppingsborg

POPULÄRT I Norrköping JUST NU:

Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Norrköping.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Norrköping. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster

Sortera efter

 

Maj