• Evenemang idag
Torsdag
31
Maj 2018
Cnema Norrköping

Dirty Dancing Sing-a-long

Värm upp med mat och dryck innan filmen så att stämningen är på topp, sjung sedan med i alla fantastiska låtar tillsammans med sångledare Ulrika Malmberg. Vi lovar att du får the time of your life men kom ihåg att: ”Nobody puts Baby in a corner”.

När Dirty Dancing kom 1987 förändrade den liv. Baby och Johnny visade världen dansens, kärlekens och framförallt den nära på ostoppbara kraften i Patrick Swayze med en överkropp draperad i ett tajt linne och högt skurna byxor. 31 år senare drömmer vi fortfarande om att sätta det där LYFTET. Patrick Swayze och Jennifer Grey gör båda sina genombrottsroller i denna moderna klassiker som utspelar sig under en varm och flämtande sommar 1963. Frances ”Baby” Houseman blir under familjesemestern förälskad i den till ytan tuffa dansläraren Johnny Castle. Sommaren blir inte som någon av dem till en början trott och det som följer är en historia om förbjuden kärlek, dans och att stå upp för det man tror på. Dirty Dancing är inte bara en romantisk dröm utan även en film om sexuell frigörelse och ett politiskt uppvaknande. Trots sitt lättsamma estetiska uttryck är det en starkt feministisk film med en för sin tid nyskapande kvinnlig huvudroll.

Tid: 20:00-22:00
Biljetter: http://cnema.se/film/dirty-dancing-sing-long

I siffror

1081 st

har besökt evenemanget på Norrköping.com

POPULÄRT I Norrköping JUST NU:

Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Norrköping.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Norrköping. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster

Sortera efter

 

Maj