• Evenemang idag
Torsdag
4
April 2019
Flygeln Norrköping

Lisa Ekdahl

Lisa Ekdahl firar 25 år med stor jubileumsturné
Visklassikern Vem vet fyller 25 år . Detta firar Lisa Ekdahl med en stor jubileumsturné där hon binder ihop den legendariska debuten med nya engelska albumet More of the good. Turnépremiär den 4 april i Flygeln i Norrköping!

Lisa Ekdahl blev en av våra största och mest mytomspunna artister - något av en modern Garbo. Första singeln från debuten, Vem vet, blev en av våra största visklassiker genom tiderna och sedan följde flera hits, både nationella och internationella. Hon visade girl power deluxe innan någon visste vad det var, bland annat genom att kasta första inspelningen av debutalbumet i soptunnan och krävde att få spela in igen.
Nu fyller både Lisa Ekdahl som artist och debutalbumet 25 år. Det firar Lisa och hennes band med att spela hela debuten, från start till mål. Men med en twist. För vid sidan av den skandinaviska karriären, har hon en internationell. I höst kom albumet More of the good ut och den kommer att slumpas in i originalshowen.
– Då och då under konserten tar vi paus från skivan, och rullar igång lyckohjulet. Den låt hjulet pekar på, kör vi.
I vår tar Lisa med sig lyckohjulet och sin första låtskatt ut på Sverigeturné. Det blir 15 stopp från norr till söder och tack vare slumpen blir ingen konsert den andra lik
Längd: Ca 1,5h (ingen paus)
Handikapplats bokas genom biljettkassan, tel: 011-155100.
Rörelsehindrade får ta med sig en ledsagare utan kostnad. (endast serviceavgift 10 kr)

Biljetter & tider

Det här evenemanget har passerat sitt slutdatum eller är borttaget och går därför inte längre att boka.
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Flygeln). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Lisa Ekdahl, Flygeln

POPULÄRT I Norrköping JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Norrköping.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Norrköping. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

April