• Evenemang idag
Fredag
10
Maj 2019
Elite Grand Hotel Norrköping

Sweet Comedy Club Presenterar: Özz Nûjen & Patrik Larsson!

Sweet Comedy Club går in på sitt tredje år i Norrköping! Under åren har vi gästats av komiker som Özz Nûjen, Kodjo Akolor, Umit Dag, mfl. Nu är det äntligen dags igen!
Säsongen avslutas med en av våra favoriter- Özz Nûjen!
Özz Nûjen är en av Sveriges största standup-komiker som varken räds att skämta om svenska vapenexporter eller pressa Norges förra statsminister Jens Stoltenberg om rasismen i vårt grannland. Hans första soloshow ”Dålig stämning” hade premiär 2012 och blev en stor succé och turnerade i tre säsonger i både Sverige och Norge. När föreställningen visades i SVT 2017 blev det ett av de mest delade klippen på SVT Play under hela året.
2018 firar Özz Nûjen 15 år som standup-komiker. Våren 2018 såg ni Özz som ”Carlsson” i Strindbergs folkkomedi ”Hemsöborna” på Göteborgs Stadsteater. Just nu är han aktuell med en ny version av succén ”Sveriges Historia” som är tillbaka i ny tappning som ”Världens Historia”! Hans första soloshow ”Dålig stämning” hade premiär 2012 och blev en stor succé och turnerade i tre säsonger i både Sverige och Norge.
När föreställningen visades i SVT året efter blev det ett av de mest delade klippen på SVT Play under hela året. 2013 medverkade Özz Nûjen för andra gången i ”Sommar i P1”. Han har även arbetat som programledare och lett ”Morgonpasset i P3”, “Lika olika” och ”Zero Impact” på SVT och lett talkshowen ”Özz i P1. Özz Nûjen är även etablerad som skådespelare och har spelat i åtskilliga svenska filmer så som Wallander-deckaren ”Skytten”, ”Tusenbröder”, ”Aspiranterna”, ”Anna Holt”-serien och SVT:s sci-fi-serie “Äkta människor” som sålts till 50 länder. Han har också medverkat i de franska storfilmerna ”Si tu meurs, je te tue” och “Comme chez soi” och var även 2014 en av huvudrollerna i fotbollskomedin ”10 000 timmar” tillsammans med Peter Magnusson.
Även på teaterscenen har Özz Nûjen rönt framgångar och bland hans roller märks Puck i Shakespeares ”En midsommarnattsdröm” på Uppsala stadsteater, Nobelpristagaren Dario Fos pjäs ”Mistero Buffo” och ”Rikard III” på Riksteatern Under de senaste åren har Özz Nûjen belönats med flera priser och utmärkelser. 2012 fick han Eldh-Ekblads fredspris av Svenska freds- och skiljedomsföreningen och 2013 tilldelades han Teaterförbundet Karl Gerhards stipendium. 2014 mottog han Expressens satirpris Ankan och i motiveringen kunde man bland annat läsa ”Özz Nûjen har hjärnan, hjärtat och ryggraden som kännetecknar god satir”
Patrik Larsson
Patrik Larsson har arbetat som komiker och skådespelare i över 20 år. Med glimten i ögat och ett pillemariskt leende serverar han det ena gapskrattet efter det andra. Han skapar snabbt en bra stämning med roliga infallsvinklar, udda karaktärer och improvisation. Patriks stand up är varm, oväntad och lite absurd, men alltid med glimten i ögat. Han har genom åren skapat flera roliga och omtyckta humorkaraktärer. Mest känd är Karsten Torebjer – Psychic medium, det galna danska mediumet som har setts på SVT och TV4. Men han har även medverkat i flera andra tv-produktioner, t.ex. Morgonsoffan SVT, Cirkus Möller TV4, Extra extra TV3, Raw Comedy Kanal 5, Stockholm Live SVT, Bröderna Fluff, Hem till Midgård, Kvarteret Skatan SVT, Långfilm: Johan Falk, Familjen Rysberg, Sommaren med släkten TV3, Gåsmamma 3 -TV4 Cmore
Tider:
Insläppstid: Kl 19.00
Showstart: Kl 19.30
Spellängd: Ca 1 timma.

Biljetter & tider

Det här evenemanget har passerat sitt slutdatum eller är borttaget och går därför inte längre att boka.
I siffror

311 st

har besökt evenemanget på Norrköping.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Elite Grand Hotel). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Sweet Comedy Club Presenterar: Özz Nûjen & Patrik Larsson!, Elite Grand Hotel

POPULÄRT I Norrköping JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Norrköping.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Norrköping. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Juli