• Evenemang idag
Onsdag
23
Januari 2019
Teater Bråddgatan 34 Norrköping

Välkommen

"Det har sagts att familjen är en slags miniatyrbild av världen - att världens problem och svårigheter, men även dess glädjeämnen återfinns i förminskad skala inom familjen"

I ett generationsboende lever en familj drömlivet. På kaffebjudningarna turas de om att skryta om sina framgångar och välgörenhetsprojekt. En dag tar de emot Sandra, en tidigare okänd kusin som inte har det lika bra ställt. Den välordnade familjen lever upp vid möjligheten att få spela med i godhetsspelet och låter henne flytta in. De är alla ivriga att ge av sig själva, men då frågan om viljet rum kusinen ska tilldelas kommer på tal, tycks välviljan ta en ny vändning.

Dugateatern väcker liv i "välkommen", en pjäs av Allan Edwall från 1971. Ett humoristiskt drama med skrämmande hög aktualitet. Hur villig är människan att se till sin nästa och hjälpa till när de personliga uppoffringarna blir verklighet?

Medverkande:
Moa Salén
Sofie Folgart
Anna Lehtonen
Ingrid Kullberg
Brinde Karlsvärd
Mathilda Wallgren
Nils Sahlström
Bjarki Ardenheim

Regi: Bo Widell & Jesper Åvall

I siffror

499 st

har besökt evenemanget på Norrköping.com

POPULÄRT I Norrköping JUST NU:

Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Norrköping.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Norrköping. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster

Sortera efter

 

Maj