• Evenemang idag
Onsdag
3
April 2019
Hörsalen Norrköping Norrköping

Bel Canto goes Broadway

Gillar du musikaler? Låt oss då ta dig i handen och tillsammans bjuda på en musikalisk safari i det musikdramatiska landskapet.
Bel Cantokören kommer att ge smakprov på de tidiga musikalerna med Porgy & Bess, West side story och Cabaret i spetsen, men även visa på vad de nya musikalerna hade att komma med på 70- och 80-talen. Du vet Superstar, Chicago, Cats och Les Misérables. Vi har även lockats av musik från de mera moderna musikalerna Chess, Fantomen och Kristina från Duvemåla och inspirerats av musikaler som främst blivit kända genom filmer: Skönheten och odjuret, Mamma Mia och We will rock you.
Vi hoppas kunna ge dig en oförglömlig afton där Bel Cantokören under ledning av Michael Bruze, Marcus Österlund band och ett knippe solister ur kören visar på vad dessa örhängen från tiljan har att erbjuda. Hjärta, smärta och längtan.
Tider
Insläppstid: Kl 19.00.
Spellängd: Ca 1,5 timmar.
Start: Kl 19.30.

För mer information besök vår hemsida
www.belcanto.nu

Biljetter & tider

Det här evenemanget har passerat sitt slutdatum eller är borttaget och går därför inte längre att boka.
Mer nöjen på Hörsalen Norrköping
Lördag 12 Oktober 2019
I siffror

204 st

har besökt evenemanget på Norrköping.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Hörsalen Norrköping). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Bel Canto goes Broadway, Hörsalen Norrköping

POPULÄRT I Norrköping JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Norrköping.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Norrköping. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

April