• Evenemang idag
18-24
Maj 2019
Teater Bråddgatan 34 Norrköping

Apatiska för Nybörjare

Apatiska för Nybörjare är en smart text och en energifylld uppsättning i högt tempo. Dessutom en uppvisning i en form av episkt berättande, där våra 6 skådespelare gestaltar 34 roller!

I mitten på 2000-talet insjuknade ett stort antal barn i Sverige. De slutade äta och dricka, de förlorade kontakten med omvärlden, de blev apatiska. Gemensamt för barnen var att deras föräldrar var flyktingar som antingen väntade på eller redan hade fått avslag på sina ansökningar om uppehållstillstånd. Vad var det som hände egentligen? Vems fel var det att barnen blev sjuka?

I pjäsen följer vi Utredaren, som försöker ta redan på sanningen om vad som hände, och i tur och ordning anklagas(och försvaras) en familj, en tjänsteman och en politiker. Manipulation är ett återkommande tema. Hur kan man veta vem som står bakom ett budskap? Vad säger ryktesspridning om våra innersta, mest förbjudna åsikter? Hur kommer det sig att vissa vandringssägner är så seglivade och sprids så snabbt? Vem har makten över vårt gemensamma minne?

Av Jonas Hassen Khemiri
Regi & Produktion: Frida Nyström

Medverkande: Evelina Carlsson, Mons Gregemark, Ellinor Sundberg, Kevin Lindström Lago, Åke Lindgren, Marie Åfors

Spelas i Tredje Kammaren;
Lör 18 maj kl 19
Sön 19 maj kl 16
Tor 23 maj kl 19
Fre 24 maj kl 19

Biljetter bokas på bokning@kvartersteatern.com

I siffror

605 st

har besökt evenemanget på Norrköping.com

POPULÄRT I Norrköping JUST NU:

Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Norrköping.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Norrköping. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster

Sortera efter

 

Maj