• Evenemang idag
Onsdag
22
Maj 2019
Kulturkvarteret Hallarnas innergård Norrköping

Cirkulärt X Hallarna

Cirkulärt bjuder in till en eftermiddag fylld med workshops, klädbyte, sticklingbyte, försäljning och musik på Hallarnas innergård. Cirkulärt X Hallarna - Försommar på innergården kommer att inspirera till ett mer klimatsmart liv på ett positivt sätt.

Lokala aktörer med intresse för hållbarhet kommer att hålla i workshops, marknadsstånd och försäljning - allt med hållbarhet i fokus. Klädbytet och sticklingbytet arrangeras av Cirkulärt.

Fri entré!

Eventet finns på Facebook. Länk dit hittar du här.

Är du intresserad av att delta med dina hållbara produkter eller idéer? Kontakta oss via Facebook eller vår mail: cirkulartevent@gmail.com

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Vad är Cirkulärt?

Med hållbarhet ständigt i fokus arbetar vi för att inspirera till ett mer hållbart liv genom samtal, workshops och event. Vi vill skapa klimatmedvetenhet utan att skapa klimatångest.

I siffror

307 st

har besökt evenemanget på Norrköping.com

POPULÄRT I Norrköping JUST NU:

Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Norrköping.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Norrköping. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster

Sortera efter

 

Maj