• Evenemang idag
Fredag
4
Oktober 2019
Dynamo Norrköping

CRAICSTOCK

Efter förra årets succé med CRAICSTOCK. SIR REGs egna festival så utökar vi i år och kör både Norrköping och Uppsala tillsammans med de dansanta banden Brophy’s Law och Punk Mahone. Båda banden är välrennommerade inom genren och kommer båda tillföra till det perfekta receptet för en kanonkväll fylld med folkrock/punk.

SIR REG
Det energiska Köpingsseptetten frontad av irländaren Brendan Sheehy på sång. Med starka melodier och ösiga live-shower har SIR REG gjort sig ett namn på den keltiska punkscenen.

Brophy´s Law
Med sitt ursprung i Moulton, Northamptonshire, har Neil Brophy spelat på gator i bland annat Australien, Nya Zeeland och USA - något som givit honom en hel katalog av upplevelser och erfarenheter att skriva om i sina låtar.

Punk Mahone
Det hårt jobbande sexmannabandet från Helsingborg har sedan 2013 spridit sin egen speciella bastardblandning av folkmusik och punk runt om i Sverige och Danmark.

I siffror

479 st

har besökt evenemanget på Norrköping.com

POPULÄRT I Norrköping JUST NU:

Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Norrköping.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Norrköping. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster

Sortera efter

 

Maj