• Evenemang idag
23-14
Nov-Dec 2019
F 13 Bråvalla Norrköping

Flygsimulator med instruktör på Bråvalla

Välkommen att boka ditt alldeles egna simulatorpass hos oss. Här kommer du att få prova på att flyga med en av våra instruktörer vid din sida. Är du nybörjare eller kan du redan flyga? Vi tar hänsyn till hur mycket förkunskaper du har och anpassar flygpasset därefter. Flygplanstyp väljs efter dina förkunskaper för att flygpasset ska bli så realistiskt och givande som möjligt.

Varje flygpass börjar med en ca 15 minuters genomgång och sedan är det dags att ge sig ut i det digitala luftrummet. I simulatorrummet finns även nio stycken flygplansstolar så det går bra att ta med vänner och bekanta som via en egen skärm kan följa din flygning. Vår simulator bokas minst en timme per gång för en kostnad av 200 kr per timme.

Endast förbokade och förbetalda flygpass genomförs. Vid vissa tillfällen kommer flygsimulatorn att hållas öppen för visning även under Öppet Hus på lördagar, men då rullar endast en demo på skärmarna. Simulatorn är just nu endast bokningsbar på lördagar mellan 11-13. Vi kan även komma med tips, råd och information när det gäller flygrädsla. All info: http://f13bravalla.se/

I siffror

232 st

har besökt evenemanget på Norrköping.com

POPULÄRT I Norrköping JUST NU:

Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Norrköping.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Norrköping. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster

Sortera efter

 

Maj