• Evenemang idag
25-26
Jul 2023
Götaparken Norrköping

Eldkvarn ”Tillbaks i Norrköping”

Eldkvarn gör sina enda och sista konserter den 25-26 juli 2023.

När Plura Jonsson, Carla Jonsson, Tony Thorén, Werner Modiggård och Claes von Heijne klev av scenen 2015 var det nog ingen, allra minst de själva, som trodde att de någonsin skulle stå på en scen tillsammans igen som Eldkvarn. Men de trogna fansen från Norrköping, staden där bandet en gång startade sin mer än 50-åriga karriär, ville annorlunda.


Med de hyllade albumen Himmelska Dagar och Kungarna från Broadway blev bandet en riksangelägenhet följt av det kultklassade tältprojektet & turnén Cirkus Broadway med inbjudna gästartister som Thåström, Ratata, Peter LeMarc och Marie Fredriksson.
Sedan dess har det runnit mycket vatten under broarna och Eldkvarn har fortsatt att spela och ge ut kritikerrosade album samtidigt som bandmedlemmarna även drivit väldigt framgångsrika soloprojekt. Och nu efter en lång paus som band samlar de trupperna igen för sommarens enda spelning i Norrköping!
Längd: ca 2h
Åldersgräns: 18 år, även i målsmans sällskap
Arrangör: All Things Live
Läs våra köpvillkor här!

Biljetter & tider

Det här evenemanget har passerat sitt slutdatum eller är borttaget och går därför inte längre att boka.
I siffror

39 st

har besökt evenemanget på Norrköping.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Götaparken). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Eldkvarn ”Tillbaks i Norrköping”, Götaparken

POPULÄRT I Norrköping JUST NU:

Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Norrköping.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Norrköping. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster

Sortera efter

 

November