Lördag
5
December 2015
Latino Teater i Norrköping Norrköping

Zumbamaraton

Vi orkade inte vänta ända till nästa år med ett nytt zumbaparty så vi kommer att ordna ett event i lite mindre skala 5 december på Latinoteatern i Norrköping. Kl 17 drar vi igång, insläpp 16.30.

Se vår hemsida för mer info
http://zumbankpg.wix.com/zumbankpg

På scenen ser du
Carlos Alvarez
Ricki Gonzalez
Malin Jonsson
Lindsey Martenez Hermosilla
Michaela Wernerson

För tillfället kan du köpa din biljett genom att maila namn, telefonnummer och antal biljetter du vill ha till zumbankpg@gmail.com, eller på Carlos pass. Biljetterna kostar 200 kr, det går bra med swish eller banköverföring. Vi kan även ta emot kortbetalning via iZettle. (Då kostar biljetterna 210 kr pga av administrativ avgift). När vi mottagit din betalning skickar vi ut en elektronisk biljett du kan skriva ut och ta med till eventet alternativt visa upp den i din telefon.

Det är begränsat antal platser, så först till kvarn! Vi behöver få ihop ett minimiantal av deltagare för att eventet ska bli av, så vänta inte utan säkra din plats redan idag!

Zumba love//
ZumbaNKPG

I siffror

63 st

ska gå på detta evenemang (källa: Facebook)

1052 st

har besökt evenemanget på Norrköping.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Latino Teater i Norrköping). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Zumbamaraton, Latino Teater i Norrköping

POPULÄRT I Norrköping JUST NU:

Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Norrköping.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Norrköping. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster

Sortera efter

 

Maj