Hotel Kneippen

Kneippgatan 7 • Norrköping

Norrköping och Kneippen var en gång i tiden en populär kurort. Här har många celebra som vanliga gäster badat i Motala Ström för hälsans skull. Idag ser man fortfarande spår av sekelskiftets kurtider genom de vackra villorna och hotellen längs strömmens kant. Hotel Kneippen är ett charmigt hotell med en äldre mysig pensionatmiljö. Genom åren har rummen blivit allt modernare och idag är de ljusa och luftiga. Rummen är välplanerade och mycket bekväma, ett ställe där man kan slappna av och njuta av lugnet. Faciliteter som finns är WC med dusch, minibar, hårtork, satellit-TV och fria filmkanaler.

Om lite extra avslappning behövs finns en bastu till gästernas förfogande. Här kan man också lira biljard eller spela dart. Frukost serveras varje morgon i hotellets förtjusande matsal. Under dagen erbjuds enklare rätter av svensk husman i restaurangen. Gratis kaffe och kaka finns alltid tillgängligt i lobbyn. I lobbyn finns sköna skinnfåtöljer, där kan man slå sig ner för att läsa en bok framför den öppna spisen eller kolla på TV:n.

Hotellet anordnar speciella golfpaket, där logi i dubbelrum, frukost och greenfee ingår i paketpriset. Det finns flera banor inom 6-8 km.

Tillgängliga rum på Hotel Kneippen

Incheckning

Utcheckning

 

I samarbete med Hotel Kneippens olika rumstyper

Lördag 29 Januari t.o.m Söndag 30 Januari - Pris inkluderar moms.

Inga tillgängliga rum för valda datum.

Prova välj ett annat datum och försök igen.

Fler hotell i Norrköping