ProfilHotels President

Vattengränden 11 • Norrköping

Hotel President är ett av Norrköpings mest moderna designhotell. Här skapas en harmonisk miljö med hjälp av färg, teknik och funktion. Centralstationen ligger endast ett par hundra meter bort och likaså gör den berömda kaktusparken. Hit strömmar besökare från hela Europa varje år för att få se mästerverket. Varje år ägnas fyra veckor åt att plantera närmare 25 000 växter för att skapa ett unikt motiv.

Rummen på Hotel President är rymliga och nyrenoverade. Man har inrett stilrent men har inte varit rädda för att använda färg. Det är lätt att slappna av i rummens sängar från Carpe Diem, man har lyckats skapa en bekymmersfri tillvaro. Faciliteter som finns är skrivbord, kaffekokare, WC med dusch, TV och fri wi-fi. Genom att välja superiorrummen får man ett större rum. Ännu större är lyxsviten som dessutom har en jacuzzi och privat bastu.

En frukostbuffé serveras varje morgon och bjuder på stor variation av frukostklassiker. The Side Bar är hotellets bar där man kan njuta av både god mat och fräscha drinkar. Har öppet måndag till torsdag mellan 17.00 – 23.00 och fredag till lördag mellan 17.00 – 01.00.

Tillgängliga rum på ProfilHotels President

Incheckning

Utcheckning

 

I samarbete med ProfilHotels Presidents olika rumstyper

Tisdag 23 Juli t.o.m Onsdag 24 Juli - Pris inkluderar moms.

Enkelrum Standard - 10 m²
Detta rum har te- och kaffefaciliteter och en säng från Carpe Diem. Det finns inte plats för någon extrasäng eller babysäng.
Rum Standard (med en 140 cm bred säng) - 15 m²
Detta dubbelrum har kaffe- och tekokare.

Aktuellt på ProfilHotels President

Fler hotell i Norrköping