Strand Hotel

Drottninggatan 2 • Norrköping

På Norrköpings huvudgata, omringad av sköna parker och med utsikt över Motala ström, ligger Strand Hotel beläget. Många kallar området det vackraste i staden. Hotellet finnes i ett slående kulturhus från 1890-talet och här har man drivit hotellverksamhet sedan 1930. Man har bevarat de pampiga kakelugnarna och de fantastiska stuckaturerna för att skapa en gammaldags, charmig atmosfär.

Alla rummen är unika både när det kommer till inredning och storlek. Här kan man övernatta i en romantisk sovalkov i 'Fröken Rose-Maries kammare' eller sova avslappnat och bekvämt i 'Jaktrummet'. Det finns allt från enkelrum med himmelsäng till svit med dubbla dubbelsängar att välja bland. Som modernt inslag i rummen finner man nyrenoverade badrum, platt-TV och fri wi-fi. På rummen och i hotellets allmänna utrymmen finner man en känsla av lugn. Många gäster anser att på Strand Hotel, där står tiden stilla.

Varje morgon serveras en riklig frukostbuffé baserad på lokala råvaror. Äggen är kravmärkta och bröden bakas av en kär vän till familjen. Under helgerna finns det möjlighet att lyxa till frukosten lite extra då gästerna kan grädda sina egna våfflor.

För den shoppingsugne finns närmare 130 butiker att välja mellan i Norrköpings stadskärna. Man hittar också flera bra restauranger och pubar inom en kort promenad. Det finns flera golfbanor runt om Norrköping för golfentusiasten och sen det självklara valet för familjen: Kolmården.

Tillgängliga rum på Strand Hotel

Incheckning

Utcheckning

 

I samarbete med Strand Hotels olika rumstyper

Lördag 14 December t.o.m Söndag 15 December - Pris inkluderar moms.

Enkelrum - 12 m²
Här finns även en platt-tv.
Dubbelrum med utsikt över floden - 25 m²
Här finns även en platt-tv.
Familjesvit med flodutsikt - 35 m²
Rymlig svit med 1 separat sovrum. Sviten har antika möbler och en kakelugn. Rumstypen har plats för 1 extrasäng. Gäster som är 12 år eller yngre räknas som barn.
Dubbelrum Standard - 20 m²
Includes a flat-screen TV.
Familjesvit med 2 sovrum - 70 m²
Enhet med ett vardagsrum med en platt-tv.
Juniorsvit med utsikt över floden - 25 m²
Detta dubbelrum har ett rymligt badrum med bubbelbad. En sittgrupp ingår också.
Dubbelrum Small - 14 m²
Detta dubbelrum har eget badrum med dusch och hårtork samt gratis badprodukter. Detta dubbelrum har sittgrupp, platt-tv, utsikt över innergården samt choklad. Här finns 1 säng.
Familjerum - 25 m²
I detta familjerum finns ett eget badrum med gratis badprodukter, dusch och hårtork. Familjerummet har sittgrupp, platt-tv, utsikt över staden samt choklad. I boendet finns 2 sängar.
Bröllopssvit - 38 m²
Denna svit har ett bubbelbad, en separat dusch och en sittgrupp.
Tvåbäddsrum - 16 m²
I detta tvåbäddsrum finns ett eget badrum med dusch, hårtork och gratis badprodukter. Tvåbäddsrummet har parkettgolv, platt-tv, utsikt över floden och choklad. I boendet finns 2 sängar.

Fler hotell i Norrköping