Scandic Strömmen

Slottsgatan 99 • Norrköping

I en stilren svart byggnad, endast ett stenkast från centralstationen, ligger Scandic Norrköping City beläget. Härifrån tar du dig lätt till allt staden har att erbjuda. Visualiseringscentret C är väl värt ett besök. Slå dig ned i en bekväm stol och sveps med ut i universum, in i människokroppen, ner i havet eller bakåt i tiden. Denna domteater lämnar ingen oberörd. Under sommarmånaderna kan man besöka Flimmer, Sveriges största utomhusbio. Redan 1996 började man visa filmstjärnor på storduk och runt 50 000 besökare har idag besökt bion.

Rummen på hotellet är moderna och väl designade. Man har använt sig av mycket färg och spännande mönster för att skapa en spännande miljö. Faciliteter som finns är skrivbord, fåtölj, badrum med dusch, hårfön, platt-TV med hotellbio och fri wi-fi. Välj mellan enkel- och dubbelrum, superiorrum och svit. För ett mer ekonomiskt val finns economy-rummen, dessa har mindre yta, men väl så alla standardfaciliteter.

Frukostbuffé serveras dagligen och innehåller ekologiska och sunda val. Det finns en stor variation av klassiker. På hotellets restaurang & bar serveras en bred och varierad meny måndag till torsdag. För barnen finns självklart en egen meny med vällagade rätter.

Barnen har också tillgång till ett mobilt lekrum och så ordnas det roliga filmstunder. För de lite äldre gästerna finns möjlighet att utnyttja ett gym med löpband, motionscykel och fitnessboll. Man kan också låna gångstavar och cykel i receptionen för att ta sig fram på Norrköpings vackra promenadstråk. I bastun kan man sedan koppla av efter en lång dag. Uppe på hotellets terrass finns en uppvärmd jacuzzi. Här kan man sitta och spana ut över staden och Motala ström.

Tillgängliga rum på Scandic Strömmen

Incheckning

Utcheckning

 

I samarbete med Scandic Strömmens olika rumstyper

Tisdag 23 Juli t.o.m Onsdag 24 Juli - Pris inkluderar moms.

Dubbelrum/Tvåbäddsrum Standard - 16 m²
Detta rum har platt-tv, skrivbord och eget badrum med gratis toalettartiklar.
Enkelrum Standard - 13 m²
Detta rum har platt-tv, skrivbord och eget badrum med gratis toalettartiklar.
Fyrbäddsrum Standard - 20 m²
Detta fyrbäddsrum har eget badrum med dusch, hårtork och gratis badprodukter. Fyrbäddsrummet har egen ingång, en sitthörna, platt-tv med kabelkanaler samt uppvärmning. Boendeenheten har 3 sängar.

Fler hotell i Norrköping