Under tre kvällar i veckan hela juli månad bjuds Norrköpingsfamiljer in till musik, dans och underhållning i Refvens Grund.

Upplev Norrköping och Norrköpings Kommuns Kultur- & Fritidskontor i samarbete med Studiefrämjandet och studieförbundet Bilda arrangerar i sommar ett helt nytt evenemang i Refvens Grund. Tisdagar, onsdagar och torsdagar i juli månad väntar musikframträdanden, dansunderhållning och aktiviteter för norrköpingsbor i alla åldrar.

- Ni kan förvänta er en somrig blandning av musik, uppträdanden och aktiviteter. Här kan du slå dig ner med picknickkorgen eller svänga förbi en stund efter arbetsdagens slut och se efter vad som är på gång, säger Karin Svensson, Enhetschef på Kultur- & Fritidskontoret.

Sommarkvällarna bjuder på artister som John Daniel, Vågerud, Sofi Ek, Amplified, Ackapellen och Jacob Huddén.

- Vi vill med detta evenemang skapa en levande sommarkänsla i Norrköping och samtidigt ge kulturen i staden en möjlighet att blomma ut för att nå ny publik. Förhoppningen är att intresset är stort hos både ung som äldre och att detta ska bli starten till ett återkommande sommarevenemang, säger Mattias Persson, evenemangsansvarig på Upplev Norrköping.

Sommar i Refvens Grund har premiär den 3 juli.