Folkkära skådespelaren Allan Svensson gör huvudrollen i komedin Mr. Morfar. Den 24 mars kommer föreställningen till Norrköping.

Den internationella succéföreställningen "The Grandad" har fått en svensk version i regi av Bjarni Thorsson. Se prisade skådespelaren Allan Svensson ta sig an rollen som Mr. Morfar i denna hysteriskt roliga och igenkännliga föreställning om hur man hittar lugnet i en stressig vardag.

"Mr. Morfar" har precis avslutat en session på Intiman i Stockholm och nu väntar turné runt landet för Svensson och gänget. Den 24 mars intar de De Geer-hallen i Norrköping.

Mr. Morfar

Hur är är det att vara morfar idag? Du är i din bästa ålder, har ett bra jobb och är klar med uppfostran av barnen. Nu äntligen (jävlar!) kan du börja leva livet. Njuta av livets efterrätt. Hitta punkten. Lugnet. Meningen.

Men nä. Plötsligt blir det ännu mer att göra. Familjemedlemmar ska skjutsas hit och dit, olika tekniska problem ska lösas, svärsöner och svärdöttrar har tagit över all kontroll och ens röst har tappat sin pondus. Frugan ska resa kors och tvärs mellan alla världsdelar och lära sig nitton språk. Varannan vän tuppar av och telefonterrorister från Fonus ringer dagligen.

Hur ska man kunna hitta sitt Zen i denna röran?