I morgon reses midsommarstänger landet över. I Norrköping kan du fira midsommar på flera håll och kanter - självklart har vi stenkoll på vart!

Midsommarfirande på Mauritzberg

Fira midsommar i slottsmiljö på Mauritzberg! Här kan du äta midsommarbuffé med familj och vänner och vid 13-slaget vankas dans kring midsommarstången. Lyser solen kan du dessutom passa på att ta en runda på golfbanan.

Hitta till Mauritzberg


Midsommarfirande i Arkösund

På fotbollsplanen i Arkösund bjuds det på dans och lekar kring midsommarstången från 15-slaget. Vill du vara med och dekorera stången ska du dock ta dig dit redan vid 10. På plats finns kaffe, dryck, fiskdamm och lotteri.

Hitta till Arkösund


Midsommarfirande i Häradshammar

Häradshammars Bygdegård bjuder in till midsommarfirande med aktiviteter för liten som stor. Firandet drar igång vid 14:30 och midsommarstången reser kring 15-snåret. Under dagen finns det hembakat fika och lotterier till försäljning.

Hitta till Häradshammar


Midsommarfirande på Lilla Lövhälla

Som vanligt väntar midsommarfirande på Lilla Lövhälla i Stavsjö! Från klockan 12 bjuds det på klassiska lekar så som säcklöpning och dragkamp, lotteri, loppmarknad, framträdande av trollkarlen Mr Mac och sedvanlig dans kring stången.  

Hitta till Lilla Lövhälla


Midsommarfirande på Löfstad Slott

Kom och fira traditionsenligt på Löfstad Slott! Mellan 13-16 väntar musikunderhållning, uppvisning i folkdans, lekar och dans kring midsommarstången samt lotterier och slottsvisningar.

Hitta till Löfstad Slott


Midsommarfirande på Råssla Hembygdsgård

På Råssla Hembygdsgård kan du på midsommarafton dansa runt midsommarstången, leka, testa lyckan i fiskdammen och rida på ponny. Dessutom finns ett cafétält med servering av allt från korv till glass samt både lotterier och chokladhjul.

Hitta till Råssla Hembygdsgård


Midsommarfirande på Ekvallen i Vånga

Vånga IF arrangerar som vanligt midsommarfirande på Ekvallen. Mellan 13:30-16:00 blir det dans kring stången, turer med häst och vagn, fiskdamm, tipspromenad, straffsparksturnering, chokladhjul, godisregn samt underhållning med Alice Brogren och Småflingorna.

Hitta till Ekvallen i Vånga

Midsommarfirande i Simonstorp

Är du i Simonstorp på midsommarafton är det till parken vid Bolens strand som du ska ta dig! Här väntar dans och aktiviteter för hela familjen från klockan 15. Vill du vara med och klä stången får du dock vara morgonpigg - redan vid 9 börjar dekorationen. Alla barn får glass under dagen, men ta gärna med egen fikakorg!

Hitta till Simonstorp

Midsommarfirande på Abborreberg

Abborreberg bjuder på midsommarfirande med bland annat uppvisning av Hemgårdens Folkdanslag. Caféet har öppet från klockan 10 för dig som blir fikasugen.

Hitta till Abborreberg

Midsommarfirande i Norrköping