Under våren genomförs en rad olika shower och evenemang i Norrköping, och här finns någonting för alla smaker. I vår guide kan du ta del av evenemangsschemat för de närmsta månaderna.

Är du sugen på att gå på en medryckande show eller en underhållande föreställning? Här hittar du några av de största evenemangen som genomförs i Norrköping under våren.

Nordman – 1 april

Den folkkära gruppen Nordman behöver knappast någon närmare presentation, och har i år bland annat varit aktuella i Melodifestivalen. Den 1 april uppträder de Louis De Geer i Norrköping och kommer att bjuda på en rad välkända låtar.

Sweet Comedy club, Nisse Hallberg och Johanna Wagrell – 15 april

Om du vill njuta av en kväll fylld med skratt och humor rekommenderar vi ett besök på Sweet Comedy Club. Den 15 april uppträder de populära komikerna Nisse Hallberg och Johanna Wagrell på Elite Grand Hotel i Norrköping. Här kan du läsa mer om evenemanget.

Weeping Willows – 22 april

Det populära popbandet Weeping Willows ger sig ut på vårturné, och den 22 april har turen kommit till Norrköping. Bandet släppte sitt senaste album under hösten 2022 och uppträder på Louis De Geer i Norrköping. Konserten drar igång klockan 20.00, och åldersgränsen är 18 år (13 år i sällskap med målsman).

Norrköping International Horse Show – 25-28 maj

I slutet av maj genomförs Norrköping International Horse Show – ett återkommande evenemang som är ett av de största inom landets event inom hästsport. Tävlingsplatsen ligger strax utanför Norrköping, och här hittar du förutom själva tävlingen både utställare och försäljare.

Ola Salo, Exclusive dinnershow – 26 maj

Den 26 maj uppträder folkkära Ola Salo tillsammans med pianisten Christopher Dominique med en unik och intim föreställning på Elite Grand Hotel i Norrköping. Här bjuds på låtar från Ola Salos karriär, blandat med sånger från hans favoritartister. Kvällen börjar med middag klockan 18.30 och showen drar sedan igång klockan 21.00.