Efter en lång vinter och ett omvälvande år kan det vara härligt att slappna av och skratta med riktigt bra standup.

Under 2021 besöker flera olika komiker Norrköping – bland annat flera som var tvungna att ställa in sina shower under 2020.

Özz Nûjen – 10 april

Först att ta in humorscenerna i Norrköping i år är välkände Özz Nûjen. Den 10 april kommer han till Hörsalen och bjuder på en fartfylld och underhållande show.

Messiah Hallberg – 19 september

Messiah Hallbergs show Scener ur ett äktenskap skulle egentligen gått av stapeln våren 2020, men har nu fått nytt datum i september i år. Hans standupshow ska enligt beskrivning handla om att ”bli ihop, bita ihop och bryta ihop”. Föreställningen går av stapeln på Louis De Geer söndag den 19 september klockan 19.

Johanna Nordström – 25 september

Humorpersonligheten Johanna Nordström är ute på sin första soloturné och kommer till Louis De Geer i slutet av september. Föreställningen har fått namnet ”Ring polisen” och kretsar mycket kring polisyrket och kriminalserier – något som Johanna Nordström är fascinerad av.

Babben Larsson – 30 september

Under hösten drar Babben Larsson igång sin turné där hon kommer att besöka drygt 20 städer. Den siste september kommer hon till Louis De Geer i Norrköping. I hennes show blandas humor med sång, och ämnen som ligger Babben Larsson nära till hjärtat och nära i vardagen.

Raw på turné – 1 oktober

Hösten i Norrköping blir minst sagt humorkantad när en rad olika komiker och underhållningskonstellationer tar plats på scenerna. Den 1 oktober är det dags för Raw på turné på Louis De Geer. Showen var tänkt att gå av stapeln under 2020, men nu gör man alltså ett nytt försök 2021. Värd är Mårten Andersson och med sig har han en rad underhållande och aktuella komiker.

Tänk på! Vissa av evenemangen kan påverkas av rådande restriktioner gällande covid-19.