Under våren genomförs en rad olika shower i Norrköping, och här finns någonting för alla smaker. I vår guide kan du ta del av evenemangsschemat för de närmsta månaderna.

Är du sugen på att gå på en medryckande musikal eller en underhållande föreställning? Här hittar du några av de största showerna som tar plats på Norrköpings scener under våren.

Mando Diao - I solnedgången – 3 april

Mando Diaos turné skulle egentligen ha gått av stapeln i höstas – men blev framskjuten till nu i vår. Turnén kommer efter det senaste albumet vid namn ‘I solnedgången’, som är ett album helt på svenska. Till Norrköping kommer den omtyckta gruppen i början av april när de uppträder i De Geerhallen.

Labero - Goldfingers – 10 april

Efter att ha bjudit på show i Las Vegas kommer den världsberömde magikern Joe Labero hem till Sverige. Här utlovas en minst sagt svindlande kväll! Showen är ungefär 1,5 timme lång och går av stapeln i De Geerhallen den 10 april klockan 18.00.

Al Pitcher - My happy place – 16 april

Den brittiske komikern Al Pitcher har gjort succé med flera hyllade stand-up-shower med Sverige i fokus. Efter inställda shower på grund av pandemi och restriktioner är det äntligen dags för en ny turné – i mitten av april är det Norrköpings tur att bjudas på underhållning när Al Pitcher kommer till De Geerhallen.

Claes Malmberg “Liveshow” – 20 april

En av Sveriges förmodligen mest folkkära komiker genomför under våren en föreställningsturné genom landet. Den 20 april uppträder Claes Malmberg i Flygeln, och bjuder på en show som är ungefär en timme och 20 minuter lång.

Pernilla Wahlgren har hybris – 24 april

Efter succén för ett par år sedan med showen ‘Kort, glad & tacksam’ är Pernilla Wahlgren tillbaka med en ny, underhållande scenshow. I slutet av april kommer hon tillsammans med sin ensemble till De Geerhallen.

RAW på turné – 14 maj

I mitten av maj kommer Sveriges största stand-up-klubb till Norrköping när RAW Comedy Club bjuder på show i Flygeln. Med på showen är klubbens grundare Mårten Andersson och med honom uppträder några av landets mest populära komiker.