Under året genomförs en rad shower och musikaler i Norrköping. Ta del av evenemangschemat som utlovar ett underhållande 2021.

Är du sugen på att gå på en medryckande musikal eller en underhållande föreställning? Här har vi samlat några av de shower som tar plats på Norrköpings scener under året.

Vikingarna med Christer Sjögren – 22 maj

I slutet av maj får du följa med Vikingarna på en tidsresa från gruppens start på 1960-talet till idag. Showen genomförs på Louis De Geer och konferencier för kvällen är Ragnar Dahlberg.

Pernilla Wahlgren har hybris – 22 augusti

Efter succén häromåret med sin show Kort, glad & tacksam är Pernilla Wahlgren tillbaka med en ny, underhållande scenshow. I slutat av augusti kommer hon tillsammans med sin ensemble till Louis De Geer.

Thank you for the music – 29 oktober

Gunilla Backman, Kalle Moraeus och Johan Boding bjuder på en show som är en hyllning till Björn & Benny och alla deras låtar. Turnén skulle egentligen ha genomförts under våren, men har flyttats till senare i höst på grund av rådande omständigheter. Showen tar plats på Louis De Geer den 29 oktober.

Familjemusikalen Trazan & Banarne – 20 november

Som en hyllning till att Lasse Åberg har fyllt 80 år samtidigt som Electric Banana Band firat 40 år genomförs denna familjemusikal. I rollen som Trazan hittar du Christian Åkesson, medan Nassim Al Fakir tar på sig karaktären som Banarne. Den 20 november är det dags för musikalen att komma till Norrköping, och man kommer då att uppträda på Louis De Geer.

Sune – 28 november

I slutet av november är det dags för familjeföreställningen Sune – Ensam hemma att ta plats på scen på Louis De Geer. Här utlovas en underhållande och spännande show som passar för hela familjen.

Tänk på! Vissa av evenemangen kan påverkas av rådande restriktioner gällande covid-19.