Fredag
29
Juni 2018
Folkparken Norrköping Norrköping

Bråvalla Love

Blir tyvärr inget pga att ekonomin är en för stor risk för mig som enskild privatperson. idén står jag bakom än om än att utförandet inte kan ske. Ta hand om er! Tack till alla!

Kärlek vinner över hat, så vi ska inte låta våldtäktsmän och de som slåss och stjäl vinna! 2018 blir det inget Bråvalla Festival, men #Folkparkenlove2018 kan vi tillsammans skapa där vi visar att vi står upp för alla människor!

Det är bra debatten lyfts om problemen i samhället, där kvinnor ofta råkar illa ut. Faktum kvarstår att de försvinner inte för Bråvalla Festival gör det. Det krävs åtgärder och en ändring av attityder! Vi kan tillsammans nu lägga fokusen på all kärlek som vi vet existerar på festivalen som media har glömt att nämna för att visa vilken attityd vi tycker ska råda i samhället. Kärleken ska inte lida och kvävas för det finns enstaka individer som tycker om att förstöra andras liv. Låt Folkparken Love 2018 vara en gemenskap där vi campar, sjunger, partar tillsammans och visar att kärleken i vårt samhälle är större än hatet!

Vi tar ansvar för varandra och vi tar ansvar för miljön, så vi behandlar varandra med respekt och ser om varandra. Det vi tar med oss, tar vi också med oss hem PLUS massor fantastiska minnen om något unikt vi själva varit en del av att skapa! Låt oss tillsammans skapa historia, med den största musik och camping manifestationen mot allt våld i samhället som främst tjejer faller offer för.

SPRID OCH DELA GÄRNA VIDARE

Desto fler vi är, desto större effekt på samhället kommer manifestationen att få. Låt oss vara ett föredöme ut i hela världen!
/ Mvh Daniel Åhs

I siffror

874 st

ska gå på detta evenemang (källa: Facebook)

1632 st

har besökt evenemanget på Norrköping.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Folkparken Norrköping). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Bråvalla Love, Folkparken Norrköping

POPULÄRT I Norrköping JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Norrköping.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Norrköping. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster

Sortera efter

 

Juli