• Evenemang idag
19-18
Jan-Maj 2019
Restaurang Ànima Norrköping

Smakprovningar på Ànima

19/1 Amarone
Provning av tre olika Amaroneviner och en utmanare. Vad skiljer Amarone från andra viner och vad är det egentligen gott till? Hur görs de egentligen? Finns det alternativ?

2/2 Ost & Vin
Provning av fyra viner och fyra ostar. Varför passar vissa ihop och andra inte? Och varför finns det ingen marmelad på tallriken.

16/2 Champagne
Kort historia om livets dryck och provning av fyra olika champagner av olika typ. Varför görs bara Champagne i Champagne & varför kostar de så mycket?

2/3 Pinot Noir
Varför ger just denna lilla druva upphov till världens dyraste & mest mytomspunna viner? Är verkligen amerikanerna en seriös utmanare till legenderna i Bourgogne? Är pinotviner inte fylligare än så här?

16/3 Vin till lördagsgodiset?
Går det att kombinera smågodis & snacks med vin? Vi plockar fram fyra olika kombinationer och förklarar hur smaker fungerar ihop. 30/3 Sans Soufre! 395:-/person Naturvin, kan det vara något det?! Vad betyder det och hur ser reglerna ut? Är alla naturliga viner grumliga, funkiga och konstiga? Eller kan de även vara eleganta & komplexa?

13/4 Sauvignon Blanc
Krusbär, fläder & vinbärsblad! Eller har Sauvignon Blanc mer att visa? Var hittar vi den? Varför skiljer sig en Sancerre så mycket från en nyazeeländare?

4/5 Orangea viner?
Har du inte testat är det dags nu! Det bästa av två världar. Var kommer färgen ifrån? Hur görs de? Vad har man dem till?

18/5 Rosé
Provning av roséviner i olika stilar och med olika ursprung. Hur görs de olika typerna? Har färgen någon betydelse? Går det bara att dricka rosé på sommaren?

I siffror

1540 st

har besökt evenemanget på Norrköping.com

POPULÄRT I Norrköping JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Norrköping.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Norrköping. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster

Sortera efter

 

Juni