• Evenemang idag
Lördag
15
Februari 2020
Flygeln Norrköping

Takida

Takida fyller 20 år och kommer till Norrköping
Takida slår på stort och firar deras 20-årsjubileum med turné! De inleder 2020 med att åka landet runt med sin ”20th Anniversary Tour” och besöker även Norge, Danmark och Finland. Flygeln och Norrköping är självklart ett av stoppen.

Bandet som idag stolt kan kalla sig för en av Sveriges främsta rockband bildades 1999 och slog igenom med debutalbumet ”Make You Breathe” år 2006. Året därpå släpptes albumet ”Bury The Lies” som innehöll hitsingeln ”Curly Sue” som låg på förstaplatsen P3s Tracklista i tio veckor och på Svensktoppen i 54 veckor.
Förra året började de arbeta med skivbolaget BMG där de släppte singeln ”Master” som blev början på ett nytt kapitel för Takida. Samarbetet blev en internationell succé med slutsålda spelningar och en större fan-skara.
I år firar bandet sitt 20-årsjubileum, en imponerande milstolpe. Senast i somras såg vi Takida på den exklusiva turnén TRE.STOPP. Nästa år är det dags för Takida att bege sig ut på en rikstäckande turné. Det blir totalt 17 stopp, inklusive fyra spelningar i våra nordiska grannländer Norge, Finland och Danmark.
”Det känns som om vår resa precis börjat och nu vill vi visa vad vi åstadkommit. Tack alla och följ med oss på resan vidare i vår!”
Support: Normandie kl.20.00
Takida på scen: 21.00-23.00
Åldersgräns: 18 år

Biljetter & tider

Det här evenemanget har passerat sitt slutdatum eller är borttaget och går därför inte längre att boka.
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Flygeln). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Takida, Flygeln

POPULÄRT I Norrköping JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Norrköping.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Norrköping. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Augusti