• Evenemang idag
Fredag
4
September 2020
Elite Grand Hotel Norrköping

SWEET COMEDY CLUB PRESENTERAR - MÅNS MÖLLER + support!

FLYTTAT!
Evenemanget är flyttat till den 4 september 2020. Håll i din biljett – Din biljett kommer att gälla och är ditt värdebevis för höstens nya show

ÄNTLIGEN kommer han till oss på sweet comedy club- MÅNS MÖLLER!
Måns Möllers humor är snabb, bred och vass. Han är lite av en branschens retsticka när han gör parodier av kändisar och på kända företeelser. Det är på scenen som Måns Möller verkligen kommer till sin rätt. I det spontana mötet med publiken blixtrar det av komiska infall. Han ses som en av landets bästa improvisatörer och kan hålla en kärleksfull låda med en publik som viker sig av skratt. Visst kan Måns humor hetta till lite, men den värmer alltid – utan att brännas.
För den stora publiken är Måns Möller kanske mest känd för sitt egna tv-program "Cirkus Möller", men även som ständig panelmedlem i "Time Out", som programledare för "Extra Extra" och medverkande i humorprogram som "Parlamentet" och "Alla för En".
Hösten 2018 fick vi också se en annan sida av Måns i programserien "Superungar". Ett program där Måns får utrymme för sitt stora engagemang inom funktionsvariationer.
Just nu är Måns också högaktuell med "Världens Historia - Den osminkade sanningen", fortsättningen på publiksuccén "Sveriges Historia". Han kommer även att medverka i Stjärnorna på slottet som har premiär den 28/12 på SVT.
Men den 3:e April intar han scenen på Elite Grand Hotel hos oss på Sweet Comedy Club och det ser vi verkligen fram emot!
Carin Sollenberg /b>

Biljetter & tider

Det här evenemanget har passerat sitt slutdatum eller är borttaget och går därför inte längre att boka.
I siffror

378 st

har besökt evenemanget på Norrköping.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Elite Grand Hotel). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. SWEET COMEDY CLUB PRESENTERAR - MÅNS MÖLLER + support!, Elite Grand Hotel

POPULÄRT I Norrköping JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Norrköping.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Norrköping. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Oktober