Best Western Princess Hotel

Skomakaregatan 8 • Norrköping

På en lugn gata i Norrköpings stadskärna ligger Best Western Princess Hotel beläget. Några kvarter härifrån hittar du Knäppingsborg, där man kan shoppa, fika och dinera i historisk miljö. Det är också nära till stadens citygallerior, där man lätt kan spendera en heldag i butikerna. I samma byggnad som hotellet ligger restaurangen Butler's hörna med en stor uteservering. Med ingång från hotellets lobby finner man den spanska tapasbaren La Uva, som under lunch serverar svensk husman.

Princess Hotel har 119 enkel- och dubbelrum. Det finns också till viss mån möjlighet att bo fler med hjälp av extrasängar. Rummen är fräscha, med ljusa väggar, parkettgolv och trädetaljer. Faciliteter som finns är badrum, hårtork, fri wi-fi, platt-TV med sport-, film- och nyhetskanaler och vattenkokare.

Gäster har tillgång till bastu och ett motionsrum med crosstrainer, motionscykel och multimaskin för styrketräning. 100 meter från hotellet ligger Actic Gym, där gäster fritt får använda det väl utrustade gymmet. Man kan få en motionskarta i receptionen som visar trevliga promenadsträckor och andra gymanläggningar.

Unikt för Princess Hotel är dess tre frukostmatsalar med olika teman. Frukostbuffén står framdukad i ”köket” där man kan äta frukost vid högre bord, stående eller sittandes. I ”matsalen” finns bord och stolar i en mer normal matsalsform. Till sist finns ”caféet” där man kan slå sig ned vid lägre pallar och soffor för att avnjuta sin frukost. Buffén erbjuder både varma och kalla alternativ och ett stort utbud av drycker. Speciellt stolt är man över sin hemgjorda äggröra och de alltid så färska brödet.

Tillgängliga rum på Best Western Princess Hotel

Incheckning

Utcheckning

 

I samarbete med Best Western Princess Hotels olika rumstyper

Torsdag 20 Juni t.o.m Fredag 21 Juni - Pris inkluderar moms.

Inga tillgängliga rum för valda datum.

Prova välj ett annat datum och försök igen.

Fler hotell i Norrköping