ProfilHotels President

Vattengränden 11 • Norrköping

Hotel President är ett av Norrköpings mest moderna designhotell. Här skapas en harmonisk miljö med hjälp av färg, teknik och funktion. Centralstationen ligger endast ett par hundra meter bort och likaså gör den berömda kaktusparken. Hit strömmar besökare från hela Europa varje år för att få se mästerverket. Varje år ägnas fyra veckor åt att plantera närmare 25 000 växter för att skapa ett unikt motiv.

Rummen på Hotel President är rymliga och nyrenoverade. Man har inrett stilrent men har inte varit rädda för att använda färg. Det är lätt att slappna av i rummens sängar från Carpe Diem, man har lyckats skapa en bekymmersfri tillvaro. Faciliteter som finns är skrivbord, kaffekokare, WC med dusch, TV och fri wi-fi. Genom att välja superiorrummen får man ett större rum. Ännu större är lyxsviten som dessutom har en jacuzzi och privat bastu.

En frukostbuffé serveras varje morgon och bjuder på stor variation av frukostklassiker. The Side Bar är hotellets bar där man kan njuta av både god mat och fräscha drinkar. Har öppet måndag till torsdag mellan 17.00 – 23.00 och fredag till lördag mellan 17.00 – 01.00.

Tillgängliga rum på ProfilHotels President

Incheckning

Utcheckning

 

I samarbete med ProfilHotels Presidents olika rumstyper

Fredag 27 Maj t.o.m Lördag 28 Maj - Pris inkluderar moms.

Enkelrum Standard - Gratis avbokning
Features tea/coffee facilities and a Carpe Diem bed. There is no space for extra beds or baby cots.
Tvåbäddsrum Standard - 1 person - Gratis avbokning
Features tea/coffee facilities, Carpe Diem beds and a seating area.
Tvåbäddsrum Standard - Gratis avbokning
Features tea/coffee facilities, Carpe Diem beds and a seating area.

Aktuellt på ProfilHotels President

Fler hotell i Norrköping