Hotel Drott

Tunnbindaregatan 19 • Norrköping

Hotell Drott är ett familjeägt hotell där man strävar efter ett trivsamt boende till bekväma priser. Hotellet ligger centralt i staden med närhet till fiskevatten, parker, hällristningar och andra aktiviteter och sevärdheter. De 22 rummen genomgick en renovering senast 2008. Alla är inredda med varma färger och de har en mysig karaktär. Faciliteter som finns är WC med dusch, platt-TV, fri wi-fi, kylskåp och skrivbord. Välj mellan att bo i enkelrum, tvåbäddsrum, dubbelrum eller trebäddsrum.

I den ljusa, hemtrevliga matsalen serveras en välfylld, näringsrik frukostbuffé varje morgon. Här kan du njuta av klassiker såsom leverpastej, yoghurt och bröd eller köttbullar, prinskorv och sill. Slå dig ned på en av de bekväma stolarna med en god frukost framför dig och en rykande färsk dagstidning i hand.

Teater-, fiske- och golfweekend är paketerbjudanden som anordnas av hotellet. I teaterweekendpaketet ingår en övernattning i tvåbäddsrum, frukostbuffé och teaterbiljett till en aktuell föreställning på Östgötateatern. Något för kulturmänniskan! Fiskeweekendpaketet är för den som vill ha en avslappnad stund vid Motala Ströms kant. Övernattning, frukostbuffé och fiskekort ingår i priset. I vattnet finns allt från 10-kilos lax till abborre och gös. I golfweekendpaketet ingår övernattning, frukostbuffé och greenfee. Oavsett vilken nivå man är på hittar man en bra golfbana i närområdet. På Norrköpings, Söderköpings och Bråvikens golfklubbar kan de som har officiellt handicap spela. Vikbolandets golfklubb däremot tillåter spelare utan grönt kort vardagar fram till klockan 16.00.

Tillgängliga rum på Hotel Drott

Incheckning

Utcheckning

 

I samarbete med Hotel Drotts olika rumstyper

Fredag 27 Maj t.o.m Lördag 28 Maj - Pris inkluderar moms.

Enkelrum - Ingen återbetalning
Detta rum har platt-TV, skrivbord och kylskåp.
Tvåbäddsrum Economy - Ingen återbetalning
Detta rum har platt-TV, sitthörna och kylskåp. Vänligen observera att detta rum inte har plats för extrasängar. Enkelsängarna har inte placerats bredvid varandra på grund av rummets storlek och planlösning.

Fler hotell i Norrköping