Borgs Villahotell och B&B

Odensgatan 27 • Norrköping

Borgs är ett litet villahotell med stor omtanke. Hotellet drivs av familjen Eriksson, som gör så med familjär och personlig service. Man har 6 rum, alla inredda med inspiration från miljön runtomkring. Inget rum är det andra likt utan har sin egen karaktär med vackra färger och spännande mönster. Välj mellan att bo i Magnolia, Syren eller kanske Dahlia. Rummen är moderna och har faciliteter så som badrum med dusch, TV och fri wi-fi. De flesta är dubbelrum, men det finns alltid möjlighet för extrasängar och barnsängar.

En frukostbuffé baserad på lokala råvaror dukas fram varje morgon. Här finner du hembakat bröd och sylt och mos från trädgårdens egna fruktträd. Frukosten serveras i den trivsamma varmt inredda matsalen, allt för den där riktigt bra starten på dagen. Under sommarmånaderna kan man slå sig ned på altanen och njuta av god mat under äppelträden.

Det tar 20 minuter att promenera in till Norrköping centrum. Annars går det spårvagnar frekvent och hållplats finner du i närheten av hotellet. Härifrån är det nära till Stadium Arena, Idrottsparken och Himmelstalunds sport- och friluftsområde.

Om man kan tänka sig att bo i familjens egna bostadshus finns två rum tillgängliga i deras B&B. Rummen ligger på bottenvåningen av huset och är dubbelrum med bäddsoffa. I varje rum kan upp till fyra personer övernatta. Det är högt i tak och personlig inredning. Ett litet pentry finns för självhushåll. Familjen fyller på kylskåpet med frukostvaror för gästerna att när som helst ta del av. Om man istället vill njuta av den goda frukostbuffén kan man självklart göra detta för en mindre avgift.

Tillgängliga rum på Borgs Villahotell och B&B

Incheckning

Utcheckning

 

I samarbete med Borgs Villahotell och B&Bs olika rumstyper

Tisdag 23 Juli t.o.m Onsdag 24 Juli - Pris inkluderar moms.

Fler hotell i Norrköping