• Evenemang idag
Onsdag
27
Mars 2024
Elite Grand Hotel Norrköping

SWEET COMEDY CLUB-Ahmed Berhan,Christoffer Nyqvist & Carin Sollenberg

Vårens första kväll på Sweet Comedy club är äntligen här! Missa inte två av landets absolut bästa komiker som kommer till Norrköping!
Ahmed Berhan är en ståuppkomiker, programledare och skådespelare som medverkat i flertalet radio- och TV-sammanhang genom åren, såsom Kontoret (TV4), Bert (TV4), Ambassadören (Viaplay), Parlamentet (TV4), Tankesmedjan i P3, Morgonpasset i P3, Hot take i P3 och Vi måste snacka hår i P1. Ahmed Berhan har nyligen synts som programledare för det populära programmet i SVT:s humorsatsning “IFS – invandrare för svenskar” och säsong 2 som rullade ut våren 2023. Nu är det även klart med en säsong tre som har premiär våren 24! Han har även medverkat i stand up-showen “Semst” med Jonathan Unge och Branne Pavlovic.
Ahmed är en talangfull skådespelare som haft huvudrollen i filmen “Hjärtat” och medverkat i “Diorama”. Nyligen tog han även hem det stora priset som "årets manliga komiker 2023" och "årets humorprogram" på barncancergalan.
Christoffer Nyqvist Hans komik är underfundig och med hans lugna framtoning ger han publiken gång på gång käftsmällar av skratt med hans genomtänkta och smarta humor. Christoffer började med komik redan som 17-åring och ni har sedan dess sett honom på standupklubbar i hela vårt avlånga land. Han gjorde succé i TV-programmet ”Släng dig i Brunnen” där hans standup hittade hem hos den stora publiken. 2020 var han även nominerad som ”Årets nykomling” på Svenska standupgalan. Christoffers standup handlar ofta om betraktelser som tar avstamp i sig själv. Han bjuder in publiken till berättelser som får skruvade oväntade slut, och med hans smarta humor och referenser får han från den yngsta till den äldsta i publiken att vrida sig av skratt. Han har även medverkat i Skav på SVT och är nu aktuell i överlevarna på SVT. Har ni inte sett Christoffer än, är det dags.
Carin Sollenberg - Med sin finurliga, vulgära humor och totala avsaknad av integritet har hon charmat publiken från norr till söder. Eller ja, kanske inte norr. Men från RAW till Norra Brunn. Driver standup-klubben JUCC - Jönköping Underground Comedy Club.

Missa för guds skull inte er chans att se dessa stjärnor under en och samma kväll!
Showlängd: ca 60 min
Insläpp: 18:30
Showtime: 19:00
Slut:ca 20.00
Längd: 60 min
Arrangör: Pulpo LIVE & Agentur AB

Biljetter & tider

Det här evenemanget har passerat sitt slutdatum eller är borttaget och går därför inte längre att boka.
I siffror

28 st

har besökt evenemanget på Norrköping.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Elite Grand Hotel). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. SWEET COMEDY CLUB-Ahmed Berhan,Christoffer Nyqvist & Carin Sollenberg, Elite Grand Hotel

POPULÄRT I Norrköping JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Norrköping.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Norrköping. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster

Sortera efter

 

Maj