• Evenemang idag
Onsdag
10
April 2024
Elite Grand Hotel Norrköping

Sweet Comedy Club - Özz Nüjen, Hampus Hedström & Dessi Hietala

Özz är en av Sveriges största standup-komiker som varken räds att skämta om svenska vapenexporter eller pressa Norges förra statsminister Jens Stoltenberg .
2013 medverkade Özz Nûjen för andra gången i ”Sommar i P1”. Han har även arbetat som programledare och lett ”Morgonpasset i P3”, “Lika olika” och ”Zero Impact” på SVT och lett talkshowen ”Özz i P1?.
Özz Nûjen är även etablerad som skådespelare och har spelat i åtskilliga svenska filmer så som Wallander-deckaren ”Skytten”, ”Tusenbröder”, ”Aspiranterna”, ”Anna Holt”-serien och SVT:s sci-fi-serie “Äkta människor” som sålts till 50 länder.
2014 var han en av huvudrollerna i fotbollskomedin ”10 000 timmar” tillsammans med Peter Magnusson.
Även på teaterscenen har Özz Nûjen rönt framgångar och bland hans roller märks Puck i Shakespeares ”En midsommarnattsdröm” på Uppsala stadsteater, Nobelpristagaren Dario Fos pjäs ”Mistero Buffo” och ”Rikard III” på Riksteatern.
Özz Nûjen har belönats med flera priser och utmärkelser. 2012 fick han Eldh-Ekblads fredspris av Svenska freds- och skiljedomsföreningen och 2013 tilldelades han Teaterförbundet Karl Gerhards stipendium. 2014 mottog han Expressens satirpris Ankan och i motiveringen kunde man bland annat läsa ”Özz Nûjen har hjärnan, hjärtat och ryggraden som kännetecknar god satir”.
Han och komikerkollegan Måns Möller har även medverkat i kritikerrosade showen ”Världens Historia – Den osminkade sanningen”, fortsättningen på publiksuccén ”Sveriges Historia” på turné och med Riksteaterns succéproduktion “Laika” och ”Kebaben på Skäret”. Under våren 2023 spelade Özz huvudrollen i succéserien Flykten från Östermalm på SVT och nyligen kunde man se han i ”Min sanning” på SVT. Sist Özz gästade oss var det helt slutsålt och en otrolig stämning, och nu ser vi fram emot en repris!
DESSI HIETALA -
Dessi är en redig smällkaramell, sprungen ur Norrlands frusna tundra. Hon både skriver, filmar och producerar humor, och på scen blandar hon burdust trams med vilda anekdoter. Och nu ska även du få se henne skämta på scen?

HAMPUS HEDSTRÖM-
Hampus driver en av Sveriges största humorkanaler på YouTube och är inte bara en av landets främsta Youtubers utan har också medverkat i flertalet humorproduktioner som till exempel Mumbo Jumbo, Bert och Snorkråkan.
Hampus är dessutom en flitig programledare och har programlett bland annat Guldtuben år 2017 och Kids Choice Awards i Los Angeles.
Tillsammans med kollegan Keyyo driver han podcasten ”Frågar åt en kompis” där de diskuterar om olika tabubelagda ämnen.
Under 2023 är han aktuell i en ny säsong av Snorkråkan, ungdomsdramat “Från Trakten” . 2023 vann han “Let’s Dance”. Hampus är även en grym standup komiker som vi välkomnar till oss på Örebro Comedy Club. Glöm inte vart ni såg honom först!
Missa inte att se dessa komiker denna kväll!
Insläpp: 19:00
Showtime: 20:00
Längd: ca 65 min
Arrangör: Pulpo LIVE & Agentur AB

Biljetter & tider

Det här evenemanget har passerat sitt slutdatum eller är borttaget och går därför inte längre att boka.
I siffror

39 st

har besökt evenemanget på Norrköping.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Elite Grand Hotel). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget.  Sweet Comedy Club - Özz Nüjen, Hampus Hedström & Dessi Hietala, Elite Grand Hotel

POPULÄRT I Norrköping JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Norrköping.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Norrköping. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster

Sortera efter

 

Juli